zondag 4 juli 2010

Jeroen Goossens nieuw avontuur

Crème de la Crème Patisserie en Jeroen Goossens kiezen ieder eigen koers. Acht jaar geleden begonnen Jeroen Goossens, Marco Kruit en Theo Derix samen Crème de la Crème Patisserie. Het bedrijf werd snel een gevestigde naam in de branche en biedt inmiddels werk aan zo’n 15 medewerkers. Maar na acht jaar kiest Goossens voor een nieuw avontuur. Hij verlaat de directie van Crème de la Crème Patisserie per 1 juli 2010. Kruit en Derix zetten de onderneming Crème de la Crème onverminderd voort, met ontwikkeling en productie van kwaliteitspatisserie voor de gastronomische markt. De keuze voor een eigen koers sluit natuurlijk op geen enkele manier een toekomstige samenwerking uit.
Goossens start in Almere met Jeroen Goossens DP (Dutch Pastry). Dit bedrijf gaat zich richten op samenwerking, advisering, desserts op maat, showstukken van ijs/suiker/chocolade, dessertbuffetten, bruidstaarten, en het geven van privé-cursussen en masterclasses.
Goossens’ mobiele telefoonnummer verhuist met hem mee. Hij blijft dus bereikbaar onder 06-14389331.

Crème de la Crème Patisserie BV
Miening 40b/c - 2381 GP Zoeterwoude-Dorp
T. 071-580.90.70 F. 071-580.97.80
info@patisseriespecials.nl
www.patisseriespecials.nl

Jeroen Goossens DP (Dutch Pastry)
Mosweg 17 – 1314 MA Almere
T.F. 036-5239757 M. 06-14389331
info@jeroengoossensdp.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten