maandag 2 januari 2012

Directieteam Van Melik Food Groep versterkt

Vanaf 1 januari 2012 krijgt Algemeen Directeur Charles Sampers (42) van Van Melik Food Groep versterking bij de directie. Marcel Maas (46) zal de functie gaan vervullen van ‘Directeur Productie & Verkoop’. Drie jaar geleden trad Marcel Maas in dienst bij Van Melik Food Groep toen Charles Sampers de algehele leiding overnam van eigenaar Jef van Melik.
“Met de komst van Marcel hebben we een op en top ervaren vakman in huis. Voor mij een sparringpartner en iemand die de verantwoordelijkheid kan dragen voor zowel productie als commercie” zegt Charles Sampers.
Het jonge directieteam is ambitieus en ziet voldoende mogelijkheden en kansen om de afzet van de kwalitatief hoogwaardige vleeswaren, salades en koksproducten verder uit te bouwen.
Van Melik Food Groep uit het Limburgse Hoensbroek bestaat sinds 1938 en is vanuit één ambachtelijke slagerij uitgegroeid tot een dynamisch en innovatief foodbedrijf.
Naast kwaliteitsslagerijen (10 zaken) “Van Melik du Chef” is 15 jaar geleden ook het Limburgse broodjesconcept Bufkes (35 zaken) ontwikkeld. Ook Cook en More (waar ingezet wordt op kant en klare maaltijden) en Preuve Limburg komen uit de keuken van Van Melik. Al deze concepten worden voorzien vanuit de eigen productiekeuken “Food Produktie B.V”. Door het Limburgs karakter telkens te benadrukken neemt Van Melik Food Groep deel aan een stukje Limburg promotie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten