woensdag 30 maart 2011

Horecaplatform.be

Niet zonder enige trots melden wij u de geboorte van onze nieuwste spruit, 'horecaplatform.be’. Naast de 5 horeca vakbladen en de 'horecamail’ wil uitgeverij Evolution met deze nieuwe site nog meer dan voordien de vinger aan de pols houden van de horecasector.
Deze website wordt dé informatiebron bij uitstek voor de horeca. U vindt er o.a. :

dagelijks nieuwsberichten uit de horeca
al onze gedigitaliseerde magazines
alle horecamail nieuwsbrieven
interessante dossiers over de horeca
een gratis en eenvoudig te consulteren of in te vullen immo- en vacaturesite
een uitgebreide en gedetailleerde leveranciersgids

het horecaforum waarbij u uw mening kan geven over actuele onderwerpen en ons zelf ook thema's kan aanbrengen

Via onze tweewekelijkse nieuwsbrief 'horecamail’ blijven wij u op de hoogte houden van nieuwigheden en uitbreidingen die op het horecaplatform komen. Ga dan ook regelmatig eens terugkijken op de website die dagelijks wordt geactualiseerd .

Dossiers worden week na week verder aangevuld, en kunnen u helpen bij het nemen van belangrijke (aankoop)beslissingen in uw bedrijf.

Discussies over alle mogelijke horecagerelateerde onderwerpen op het horecaforum waarbij u mits registratie ook kan participeren, zullen zeker interessante materie aanbieden. Sabam en het rookverbod in de cafés zijn hier enkele voorbeelden van.
Bij de horeca-aankoopgids kan u zoeken op merken, productcategorieën, of bedrijfsnaam. Deze gids wordt de volgende weken nog verder uitgebreid, waarbij u op termijn ook extra informatie per leverancier zal vinden door middel van kleine bedrijfsfiches (zie 'bedrijf in de kijker’).

Heeft u een zaak over te laten of zoekt u personeel, dan kan u op de immo - of op de vacaturesite gratis meldingen doen.
http://www.horecaplatform.be/ is een site voor en door de horeca . Uw participatie via het forum zal de site nog boeiender maken. Deze site wil de dagelijkse spreekbuis zijn voor en liefst ook door de horeca. Uw bezoek maar ook uw inbreng op het forum of via mail zijn daarbij van onschatbare waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten