De workshops
Babycooking en Koken voor je peuter worden verzorgd door Mariska Rinkel, diëtist
van zorginstelling de Omring en Rémon Blokhuis, bevlogen kok en eigenaar van ‘de
Kooksalon’. Deze combinatie van culinaire en voedingskundige expertise staat
garant voor de ideale combinatie van lekker én gezond.
Bij de
workshops staat smaakontwikkeling en vanaf de eerste hap lekker gevarieerd eten
centraal. Zo groeit een kind op tot een gemakkelijke en gezonde eter, de droom
van elke ouder.
De
deelnemers ervaren de workshop, waarbij wordt gekookt met biologische,
niet-alledaagse ingrediënten van het seizoen, als informatief en zeer
inspirerend. Daarnaast is het een heerlijk verwenmoment in drukke
tijden. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers met een
voorraadpakket (winkelwaarde € 30,-) bestaand uit een koeltas vol zelfgemaakte
hapjes in handige bewaarbakjes, hip koelelement en het kookboek ‘Samen aan
tafel, volwassen recepten voor groot én klein’ naar huis.Eerstvolgende workshop ‘Babycooking’: zaterdag 8 juni (10:00-13:00 uur)
Eerstvolgende workshop ‘Koken voor je Peuter’: woensdag 19 juni (10:00-13:00 uur)
Kijk voor overige informatie,
data en locaties op www.babycooking.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten