donderdag 14 maart 2013

Mobiele website voor vlees.nl

Vlees.nl heeft nu ook een mobiele website. Deze voorziening is vooral gericht om actueel nieuws óver vlees en recepten mét vlees op de meest gangbare mobiele apparatuur te kunnen bieden.
De mobiele website wordt automatisch geladen als met 'mobieltjes' wordt gezocht naar Vlees.nl. Bezoekers krijgen dan met name het nieuws en een vernieuwde receptendatabase in beeld en niet langer meer de 'verkleinde moedersite'.
Omdat niet alle mobiele beeldschermen even groot of breed of lang zijn, past het beeld op de mobiele website van Vlees.nl zich automatisch en flexibel aan.
De receptendatabase van Vlees.nl is geïntegreerd in de mobiele site, maar ook verder verbeterd. Zo zijn op de mobiele site ook honderden recepten te zoeken op basis van de vleessoort én het type soort vlees. Mede voor de mobiele site heeft het aanbod aan kalfsvleesrecepten een forse impuls gekregen. Vlees.nl biedt nu ruim 100 toegankelijke recepten met kalfsvlees.
Waar de mobiele website zich focust op nieuws en recepten is de 'normale' website van Vlees.nl uiteraard nog het platform voor uitgebreide informatie (content-strategie) over de consumptie en productie van vlees, met onder meer 50 achtergrond dossiers rond alle (maatschappelijke) thema's.
Met de aanvulling met de mobiele website, met actieve accounts op Twitter en Facebook en bovendien met een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief (meld je aan) is Vlees.nl meer dan ooit hét interactieve, crossmediale communicatie- platform over (Nederlands) vlees én de productie daarvan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten