vrijdag 12 oktober 2012

Wereldkampioen komt Dobla versterken


Sinds enkele weken telt Dobla een nieuwe wereldkampioen in haar team: Michel Willaume, die als Pastry Chef is aangesteld binnen het Innovatie Centrum te Herhugowaard.

Michel, geboren in Frankrijk, is patissier en chocolatier met een grote staat van dienst. De laatste 20 jaar hield hij zich bezig met scholing, productontwikkeling en het creëren van patisserie op internationaal niveau. Zijn deelname aan verschillende internationale patisserie wedstrijden werd o.a. bekroond met een eerste prijs
in New York tijdens het Festival Gastronomique en als wereldkampioen in Lyon bij de Coupe du Monde de la Pâtisserie.

Binnen Dobla zal hij zijn kennis en kunde inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe creaties, het geven van demonstraties en het bijwonen van internationale beurzen.
Over Dobla
Dobla is de toonaangevende producent van chocoladedecoraties, -cups en -toppings. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd en Dobla heeft ook productielocaties in België, USA en Vietnam. Dobla levert wereldwijd aan bakkerijen, patisserieën, hotels, restaurants en cateringbedrijven. Ook internationale dessert-, cake- en patisserie fabrikanten behoren tot het klantenbestand van Dobla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten