dinsdag 17 mei 2011

Vers Centrum Almere opent haar deuren!

Na een turbulente periode waarin een professionaliseringsslag is gemaakt, zet Vers Centrum Almere (VCA) op maandag 23 mei haar deuren wagenwijd open voor de gehele slagersbranche. Tussen 14.30 uur en 21.00 uur kan iedereen op de Open Dag de gemaakte stappen met eigen ogen ‘zien, ruiken en proeven’, het thema van deze dag. Bezoekers kunnen onder andere deelnemen aan diverse workshops, een kijkje achter de schermen nemen en zich laten inspireren op de foodbeurs.
Met nieuwe partners en een forse uitbreiding in het assortiment kan VCA zich vanaf nu een complete slagersgroothandel noemen. En dat is uniek in deze specialistische branche. Niet alleen het assortiment, maar ook het transportnetwerk en de servicemogelijkheden zijn aangepakt. “Er wordt soms nog wel eens pessimistisch over de toekomst van deze branche gesproken. Maar het is een prachtig vak waar wij volop mogelijkheden voor zien,” aldus Ruud Westerdaal, directeur VCA. “Dat vereist wel aanpassing en een nieuwe kijk. De stappen die wij zelf nu gemaakt hebben, helpen onze klanten hieraan te voldoen en deze mooie ambacht een gezonde toekomst te bieden.”
Op de Open Dag pakt VCA de nieuwe kijk direct op en kunnen bezoekers op de foodbeurs veel kwaliteit en vakmanschap verwachten, zowel traditioneel als in gemaksuitvoeringen, en bijproducten die vandaag de dag zo’n 35% van de slagersomzet uitmaken. Tevens kan vooraf ingeschreven worden op de workshops ‘Barbecueën’, ‘Wagyu vlees’ en ‘Snelle broodjes’ met praktische en direct toepasbare tips. De dag wordt omlijst met een ‘walking dinner’ waarin uiteraard vlees de hoofdrol speelt en niemand minder dan Alain Alders chef-kok van ‘De vrienden van Jacob’ een inspirerend gerecht klaarmaakt. Als klap op de vuurpijl zullen de aanwezigen door het ‘Culinary Team Amsterdam’ onder leiding van Barry de Back worden getrakteerd op een heus BBQ dessert.

Vers Centrum Almere is een groothandel die zich met name richt op de slagerswereld; een echte specialist en groothandel voor de ambachtelijke slager. VCA levert vanuit een modern uitgerust pand in Almere een compleet assortiment producten, waarin vlees de hoofdrol speelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten