dinsdag 13 december 2011

‘De Kweker’ geeft gedeelte van programma weg!

Voor de vijfde keer op rij kunnen vakbezoekers zich naar hartenlust laten inspireren van maandag 9 - donderdag 12 januari 2012 op MARKT, georganiseerd door De Kweker in samenwerking met Amsterdam RAI. Op het sfeervolle marktplein, geïnspireerd door markten als de Boqueria in Barcelona en Borough Market in London, treffen bezoekers een vijftigtal leveranciers van bijzondere, verse, ambachtelijke, traditionele en innovatieve delicatessen uit binnen- en buitenland. Levensmiddelen groothandel De Kweker geeft weer twee programma onderdelen prijs!

Gouden Garde Publieksprijs winnaar op MARKT
Catharina de' Medici (koningin van Frankrijk) werd geboren in Florence (Italië) omstreeks 1500 en genoot als één van de eerste van ‘eetbaar’ ijs. Bernardo Buontalenti, een inwoner van Florence, leverde destijds ijs aan de koningin van Frankrijk. Een Italiaanse vondst dus, er bestaan vandaag de dag wel 100 varianten ijs. Dat ijs maken een kunst is weten we al een tijdje. Kees Raat heeft dit jaar de Gouden Garde Publieksprijs gekregen voor zijn boek ‘IJSTIJD’. IJSTIJD gaat terug naar de oorsprong van het ijs en de geschiedenis van de Italiaanse ijspioniers in Nederland. Ijsmaker Kees Raat gaat in zijn boek op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Donderdag 12 januari houdt Kees Raat een boekpresentatie op MARKT op de Horecava en kan men een gesigneerd exemplaar van dit boek kopen.

Levensmiddelengroothandel ‘De Kweker’
De Kweker is een groothandel in levensmiddelen die zich uitsluitend richt op de professionele ondernemers in levensmiddelen. In geheel West-Nederland biedt zij haar klanten een totaalassortiment van ruim 25.000 producten. Het assortiment is constant in beweging om klanten optimaal van dienst te zijn. Het uiteenlopende productaanbod wordt door eigen inkopers vanuit Nederland en de hele wereld naar de verkoopvloer gehaald. Het assortiment omvat dan ook vele producten die rechtstreeks door De Kweker zijn geïmporteerd. De Kweker heeft zelfbedieningsvestigingen in Amsterdam en Purmerend, maar klanten kunnen hun producten ook bezorgd krijgen. Kijk voor meer informatie over De Kweker op www.kweker.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten