woensdag 5 oktober 2011

Attentie!

Koppert Cress is een bedrijf dat in een tiental jaren een niche markt heeft weten uit te bouwen tot een volwaardig onderdeel van de AGF sector. Een succes dat te danken is aan de innovatieve, maar vooral ook standvaste en harde manier van werken van Rob Baan en zijn medewerkers.

Logisch dat er mensen zijn die van dit succes willen profiteren. Concurrentie is een gezonde zaak en houdt de business scherp. Er zijn echter ook spelers die het spel niet zo netjes spelen. Omdat een groot deel van het succes te danken is aan de relatie die Koppert Cress met de eindgebruikers van haar producten heeft, vindt het bedrijf het ook heel belangrijk dit vertrouwen waar te maken.

Koppert Cress is er achter gekomen dat één van haar afnemers, Cresco, Koppert Cress verpakkingen levert met daarin zelf geproduceerde producten. Ook komt het voor dat gebruikers die Koppert Cress producten bestellen, andere producten geleverd krijgen onder de naam ‘a Tasty Challenge’, zonder toelichting of opgave van reden waarom niet geleverd wordt wat er besteld is. Het bedrijf ontvangt berichten over twijfelachtige kwaliteit. Kopers bestellen Koppert Cress producten, krijgen Koppert Cress (om)verpakkingen, maar wat er in zit, is niet van Koppert Cress. Dit soort twijfelachtige praktijken horen in Nederland niet thuis.

Om deze reden is besloten om de producten niet meer via de firma Cresco te leveren. Ondanks de jarenlange goede samenwerking zijn er nu bewijzen, die het besluit bevestigen dat de relatie beëindigd wordt in het belang van de handel in het algemeen en de eindgebruikers in het bijzonder.

Koppert Cress vertrouwt erop dat klanten begrip hebben voor dit besluit en het bedrijf blijven steunen in haar streven om optimale kwaliteit bij de eindgebruiker te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten