vrijdag 14 oktober 2011

Zadkine partner Food Inspiration Talent Day

Speeddates: job zoekt hospitality talent!

Zadkine Centrum is de trotse partner van een nieuw netwerk-inspiratie-event voor 400 gretige, ambitieuze en getalenteerde hospitality studenten en alumni. Om de massale uitstroom van talent uit de foodservice-branche en de daarmee gepaard gaande tekorten aan vakbekwaam en gemotiveerd personeel tegen te gaan, wordt op 26 oktober aanstaande de Food Inspiration Talent Day georganiseerd in het Evoluon te Eindhoven.
Samen de schouders eronder is het devies: scholen, brancheorganisaties en werkgevers. Met de Food Inspiration Talent Day stutten we de brug tussen opleiding en arbeidsmarkt. Vraag en aanbod brengen we op een toegankelijke manier bij elkaar.

De Food Inspiration Talent Day wordt een unieke congresdag waarbij de 400 meest getalenteerde hospitality studenten en alumni van Nederland tijdens 1800 speeddate-sessies (!) de kans krijgen om zich persoonlijk te presenteren aan topwerkgevers in de foodservice- en hospitalitybranche. Deze speeddates worden omlijst met een line-up van inspirerende sprekers, real life verhalen over carrière maken, een lunch, praktische workshops en een netwerkborrel. We gaan samen meer talent enthousiasmeren voor onze fantastische branche!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten