Graag nodigen
wij u uit naar CHEF12 op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 september in
Kortrijk Xpo (België). CHEF12 is een unieke en exclusieve manifestatie dankzij
de focus
op de restaurantsector, het streng geselecteerde aanbod van nieuwigheden en van
hoogwaardige producten en uitrusting, het trendy kader en de intieme sfeer. Culinaire Saisonnier is er aanwezig.
CHEF12 presenteert
een schitterend programma volop informatie en inspiratie. Zo zijn er onder meer
masterclasses waar het uitwisselen van ervaringen centraal staat en waar
CHEF12 mag uitpakken met een heel mooie affiche met boeiende thema’s en
absolute topchefs, o.a.: Tim Boury – Boury Restaurant, Wout Bru –
Maison Bru, Frank Hermès – Bistro De Laet & Van Haver, Wouter
Keersmaekers – De Schone van Boskoop, Steven Neirynck – Restaurant
Dell’Anno, Bart Praet – Restaurant Hertog Jan, Davy Schellemans –
Veranda, Johan van Raes – The Glorious, …
Een greep uit de
thema’s: toepassingen van gerijpt vlees, vergeten stukken van het rund,
by-catch, groenten anders bekeken, culinaire kruiden en eetbare bloemen, thee
& infusies, cold brew infusion, authentiek koffiezetten en espresso,
cocktails, whisky, olijfolie en bier & kaas. Bezoekers van CHEF12 kunnen de
infosessie over de geregistreerde kassa met blackbox bijwonen, in de
buurt van Kortrijk Xpo gaan wildplukken met Rik Delhaye - Boer Rik, en
veel meer. Ook zijn er doorlopend degustaties en is er een schitterende
expositie van Tony Le Duc en Stephan Vanfleteren.
U leest er meer over
in het persbericht in bijlage en op www.chefxpo.be/bezoeken/programma
Gelijktijdig met
CHEF12 vindt in Kortrijk Xpo ook Chefs Summit plaats (24-25/9). Voor alle
informatie over dit live cooking event met topchefs Albert Adrià en Roger van
Damme kunt u terecht op tel.nr. +31 +31(0)416
322 933 of info@chefssummit.be
Mis CHEF12 niet, het
is wachten tot in 2014 voor de volgende editie. Met uw
perskaart heeft u gratis toegang tot CHEF12. Wenst u aanwezig te
zijn op één van volgende evenementen, dan vragen wij u om ons in de mate van het
mogelijke uw aanwezigheid hiervoor vooraf te willen bevestigen via chef@kortrijkxpo.com:
-
Finale van de
Smaakambassadeur 2012 (zondag 23/9)
-
Officiële
voorstelling van Jong Keukengeweld 2012 (maandag 24/9)
-
Dolce
Trends Day ‘Energetic Belgian Bites’ (dinsdag 25/9)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten