maandag 6 december 2010

De Boeie leukste restaurant provincie Zeeland

Restaurant De Boeie is het leukste restaurant van de provincie Zeeland. Het restaurant in Sluis nam de prijs in ontvangst van de Nationale Restaurant Gids (NRG), een initiatief van Smulweb, de grootste culinaire website van Nederland.

Maximale score van 3 sterren
De gids met daarin de 1.000 leukste restaurants van Nederland wordt samengesteld door een uniek computerprogramma waarbij gebruik wordt gemaakt van de ‘user generated content methode’. Ofwel: de consument deelt gebruikerservaringen op internet met anderen. Op verschillende websites vind je restaurantbeoordelingen. Deze worden door het programma gelezen en geanalyseerd en vormen de basis voor de NRG Waarderingsmeter die een restaurant 1, 2 of 3 sterren toebedeelt. Restaurant De Boeie haalde met 3 sterren de maximale score; absoluut tevreden klanten, klanten zijn ambassadeurs van het restaurant en hebben het gevoel alsof ze heerlijk bij goede vrienden eten.

Over De Boeie (www.deboeie.nl)
Het restaurant met à la minute verskeuken wordt door velen aangeraden, niet alleen voor de smaak en kwaliteit, maar ook voor de warme ontvangst, persoonlijke bediening en de locatie. De Boeie is prachtig gelegen langs de Damse Vaart op één van de meest idyllische locaties van Nederland: het vestingstadje Sluis in Zeeuws-Vlaanderen. Het restaurant wordt gerund door chef-kok Danny van Hee en zijn team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten