donderdag 24 februari 2011

Bezoek Horecabeurs Goes 2011A.s. maandag t/m woensdag vindt de 48ste editie van Horecabeurs Goes plaats. Dit is dé vakbeurs voor horecaondernemers uit Zeeland, Brabant en Vlaanderen. Naast exposanten uit de horecasector zijn er de horecavakwedstrijden met in de jury o.a. Robert Kranenborg en Richard Ekkebus. Daarnaast zijn er kookdemo's van TV-koks Pierre Wind en Rudolph van Veen. Horecabeurs Goes vindt plaats in de Zeelandhallen Goes en is elke dag vanaf 12.00 uur open voor publiek. Registreer als bezoeker op http://www.horecabeursgoes.nl/ en print uw toegangskaart uit.
Twee-sterren Chefkok Richard Ekkebus vliegt over uit Hong Kong en neemt plaats in de vakjury voor de Zilveren Oester 2011. Richard Ekkebus is Director of Culinairy Operations and Food and Beverage van het twee-sterren restaurant The Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong. Richard Ekkebus wordt geprezen om zijn onderscheidende stijl, zijn verrassende combinaties van ingrediënten en innovatieve presentatie. Jean-Luc Naret, voormalig tophotelier en directeur van de Michelin restaurant gidsen, noemde Richard Ekkebus één van de allerbeste chefs die hij in zijn carrière heeft meegemaakt.
Horecabeurs Goes 2011 heeft een goed gevuld programma. De beurs is elke dag vanaf 12.00 uur open voor publiek. Op maandag 28 februari is de opening van de beurs. Op deze dag vinden ook de horecavakwedstrijden voor de 'Zilveren Mossel 2011' voor leerling-koks plaats. Dinsdag 1 maart staat in het teken van de 'Zilveren Oester 2011', de horecavakwedstrijden voor chefkoks. De vakjury bestaat o.a. uit Robert Kranenborg en Richard Ekkebus. Rudolph van Veen, bekend van RTL4, zal een kookdemonstratie verzorgen. Op de laatste dag, Woensdag 2 maart, zal Pierre Wind de hele middag een wervelende kookdemonstratie verzorgen.
Naast de vele activiteiten zijn er mooi stands van bedrijven in de horecabranche. Enkele bekende namen zijn Unilever, Coca Cola, Dr. Oetker, Kreko, en het Zeeuwse Appelaere en Prins & Dingemanse. Ook de grote bierbrouwers Bavaria, Duvel, De Koninck en Heineken presenteren hun producten op Horecabeurs Goes. In de twee hallen vindt u stands van lokale en landelijke horecaondernemingen met elk hun specialiteit. Daarnaast worden diensten en producten gepresenteerd die aan horeca gerelateerd zijn. De twee hallen van de Zeelandhallen Goes zijn helemaal volgeboekt. Het is dus zeker de moeite waard om aan te melden als bezoeker en op maandag, dinsdag of woensdag de beurs te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten