donderdag 10 februari 2011

Vereniging Vlaamse Sommeliers

Betreft: Algemene Vergadering Vereniging Vlaamse Sommeliers op zondag 20 februari 2011 in de Jan Garemijnzaal in het Belfort van Brugge vanaf 15.00u
Geachte heer, mevrouw,
Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering van de vzw Vereniging Vlaamse Sommeliers die doorgaat op zondag 20 februari vanaf 15.00u
Programma:Tussen 15.00u en 20.00u kunnen de aanwezige sommeliers aan meer dan 15 standen van invoerders, leden-wijnhandelaars en o.a. Belgische wijnbouwers, proeven en kennismaken met een brede waaier aan wijnen. Elke deelnemer krijgt een proefglas waarmee hij/zij op wijnontdekking kan gaan.
Om 18.00u stipt begint de Algemene vergadering met verkiezing van het nieuwe bestuur.
Direct aansluitend wordt hulde gebracht aan voorzitter Guy Van Neste.
Guy heeft 15 jaar lang de vereniging met hart en ziel geleid en geeft nu de fakkel door. Daarvoor wordt hij gehuldigd. Tal van collega sommeliers van het eerste en jongste uur hebben bevestigd om aanwezig te zijn bij dit feestelijk gebeuren. Met tal van leuke anekdotes wordt op ludieke wijze teruggekeken op zijn voorzitterschap.
2011 is tevens een bijzonder feestelijk jaar.
Onmiddellijk aansluitend worden de winnaars van de Beste Belgische wijn in de bloemen gezet. De finalisten ontvangen ook een oorkonde als erelid van de vereniging.
Op 20 februari wordt tevens een award geschonken aan een jong en veelbelovend talent in de sommelerie. Deze Young Sommelier Award of Excellence wordt al voor de 7de keer toegewezen, met als doel jonge sommeliers bevestigen en stimuleren in hun carrière.
Vanaf 20.00u nodigen wij u uit om deel te nemen aan een heerlijk Walking Diner, bereid door VVS-lid Bruno Muylle.
Onze vereniging bestaat immers 25 jaar en dat wordt uiteraard gepast gevierd. De nieuw verkozen voorzitter zal dan ook het feestprogramma voorstellen tijdens de algemene vergadering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten