Wie maakt het lekkerste gerecht met zuivel uit ‘t Land van Peel & Maas?
In heel Nederland zien wij vele smaakvolle initiatieven, zo ook in het Land van Peel & Maas. Wegens het succes van vorig jaar organiseert het Gilde van Streekrestaurants
wederom een receptenwedstrijd waarbij gebruik wordt gemaakt van regionale producten.
Ter gelegenheid van de Week van de Smaak, van 1 tot en met 9 oktober 2011, is dit jaar gekozen voor het thema zuivel. Welke hobbykok maakt het lekkerste gerecht met regionale zuivel en ziet dit gerecht terug op de menukaart van de restaurants van het Gilde tijdens deze Week van de Smaak?
Deelnemers kunnen hun recepten vóór 19 september 2011 sturen naar het Gilde van
Streekrestaurants, p/a Veerweg 7, 5863 AR te BliRerswijck of via Pelgrimshuis@hetnet.nl
Drie finalisten zullen dan op maandag 26 september worden uitgenodigd om hun gerecht te bereiden en te presenteren voor de wedstrijdjury. Deze bestaat uit chefkoks van de
Gilderestaurants en topkok Bertus Liefting. Uiteraard gaan alle genomineerden met mooie prijzen naar huis (o.a. een dinercheque).
Meer informatie vindt u op www.weekvandesmaak.nl en alles over het Gilde van
Streekrestaurants staat op www.streekrestaurants.nl.
donderdag 8 september 2011
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten