vrijdag 23 augustus 2013

Chocolate Moments; de App van Dobla voor je I-pad!

De nieuwe gratis app van Dobla vertelt je alles wat je wilt weten over het decoreren van taarten en desserts. Je vindt er heerlijke recepten en nuttige tips over het gebruiken, toepassen en presenteren van chocolade decoraties. Ook zijn er handige demovideo’s ter inspiratie!

Maar de app heeft meer. Je vindt er ook het verhaal achter de producten. Zo kun je de werkwijze van internationale top chefs op de voet volgen. Op interactieve wijze maak je kennis met speciale technieken en verrassende manieren om te decoreren. Ook kun je eenvoudig alle recepten downloaden en uitprinten. Tot slot is er uitgebreide informatie over de chocolade decoraties zelf en hoe je deze kunt bestellen.

In de eerste editie van Chocolate Moments is Chef William Dekker gast redacteur. Recepten als Inverted eclair, hot chocolate sphere en lemon marshmallow worden op een luchtige manier onder de loep genomen. De volgende editie zal onder leiding zijn van Coupe du Monde de la Pâtisserie winnaar Michel Willaume en ondersteunt de introductie van de Collection 2014 van Dobla.

Ga snel naar de App store, zoek op en download de gratis App voor je Ipad!*


Over Dobla

Dobla is een fabrikant van chocolade decoraties, -cups en -toppings. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd en Dobla heeft ook productielocaties in België, USA en Vietnam. Dobla levert wereldwijd aan bakkerijen, pâtisseries, hotels, restaurants en catering bedrijven. Ook internationale dessert-, cake- en pâtisserie-fabrikanten behoren tot het klantenbestand van Dobla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten