vrijdag 10 juni 2011

Koppert Cress producten officieel EHEC-vrij

Woensdagmiddag ontving Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress, de uitslag van een aantal testen die het bedrijf heeft laten uitvoeren met betrekking tot de EHEC bacterie. Alle uitslagen bleken negatief, dus geen enkele besmetting. Dit werd donderdag bevestigd door de testuitslagen van de VWA.
Hoewel geen verrassing, was het toch een opluchting dat nu ook officieel is vastgesteld dat de cressen van Koppert Cress niet alleen op de meest schone en voedselveilige manier worden geteeld, maar dat alle inspanningen die het bedrijf zich getroost, ook resulteren in een volkomen voedselveilig product.
Een copie van de analyserapporten van laboratorium Groen Agro Control en/of de VWA zijn op aanvrage beschikbaar.

Meer over de manier waarop Koppert Cress werkt aan een voedselveilig product vindt u op onderstaande link.

http://benelux.koppertcress.com/news/koppert-cress-producten-officieel-ehec-vrij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten