vrijdag 10 juni 2011

Moshik Roth verhuist naar Amsterdam

’t Brouwerskolkje in Overveen van Moshik Roth verandert haar naam en verhuist over een jaar naar een nieuwe locatie in Amsterdam. Reden voor de nieuwe naam en de verhuizing is een uniek partnership tussen ’t Brouwerskolkje en gewoon ongewoon adviesbureau &samhoud. De kersverse businesspartners combineren twee werelden om gezamenlijk te werken aan meer verbinding in de wereld, via gastronomie. De opening van &Moshik in Amsterdam staat gepland voor juni 2012.

’t Brouwerskolkje en &samhoud komen uit twee verschillende werelden maar delen hetzelfde hoge doel: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. Het partnerschap vertaalt zich in een nieuwe naam, &Moshik, dat zich zal toeleggen op innovatie in de gastronomie om bijzonder en hoogwaardig eten toegankelijk te maken voor minder bedeelden in de samenleving.

Salem Samhoud, oprichter van &samhoud, over de samenwerking: “Moshik en ik willen hetzelfde: uitblinken in wat we doen en er iets goeds mee realiseren. We willen het beste restaurant ter wereld realiseren, we willen bijdragen aan de voedselproblematiek in de wereld en we willen mensen verbinden. Dat laatste doen we door op verschillende locaties in de wereld plekken creëren waar restaurant, lounge, café en werkplekken gecombineerd worden. &Moshik in Amsterdam is de eerste van die locaties.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten