donderdag 23 juni 2011

Hoogste punt nieuwbouw bereikt


Met nog ruim vijf maanden te gaan hebben Erik en Karin Hermans vandaag het hoogste punt in de bouw van hun nieuwe drijvende restaurant De Limonadefabriek bereikt.
De staalconstructie voor het bijzondere zaagblad-dak is de afgelopen weken gemonteerd en vanochtend is ook de in totaal bijna 18 meter hoge schoorsteen met behulp van een enorme kraan op zijn plaats gezet. De contouren van het gebouw zijn al duidelijk zichtbaar. De imposante 18 meter hoge schoorsteen zal straks het beeld oproepen van de vroegere steenfabrieken in de uiterwaarden langs de grote rivieren. Terwijl er aan de buitenkant van de nieuwe Limo nog veel moet gebeuren, zijn de restaurateurs al druk bezig met de inrichting. Wat het meubilair wordt, hoe wordt de bistro ingericht, hoe zullen de vijf hotelkamers en de luxe suite er uit komen zien, de allerbeste keukenapparatuur... Maar vandaag kon de vlag uit en was er traditioneel pannen-bier vanwege dat hoogste punt. Even tijd voor een feestje.
Zie voor meer foto's op de blog van Norbert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten