donderdag 1 september 2011

Nieuw ‘Cuisine Ouvert’

Een open keuken die je niet alleen vanaf je tafeltje kunt zien, maar waar je naartoe kunt lopen, aan de werkbank kan staan en waar je alles, maar dan ook alles kunt meemaken. “Zo maken we culinair genieten tot een totaalbeleving”, aldus Chefkok en eigenaar Jasper Videler.
7 September openen de deuren van zijn zaak Restaurant Jaspers op de Ceintuurbaan in Amsterdam.
Videler kookte eerder bij La Rive onder leiding van Edwin Kats, en bij Beluga onder Hans van Wolde. Jasper is ervan overtuigd dat interactie met de gast steeds belangrijker wordt in de restaurantbranche. Hij omschrijft zijn keuken als hedendaags klassiek en zal, om ieder bezoek aan zijn restaurant een nieuwe ervaring te laten zijn, naast zijn specialiteitenkaart een tweewekelijks wisselend menu serveren. Hierbij werkend met seizoensproducten, liefst uit de streek.
Als Maître Sommelier is Nienke Hofkamp aangetrokken, eerder werkzaam als gastvrouw en Restaurant Manager bij o.a. de HME Group en Grand Café DeLaMar.

Restaurant Jaspers
Ceintuurbaan 196, Amsterdam
www.restaurantjaspers.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten