donderdag 8 september 2011

Zadkine-studenten maken Fundraising diner

Zadkine-studenten van de opleidingen Kok, Bediening, Luchtvaartdienstverlening en Facilitaire dienstverlening zijn ingezet tijdens het IPC ‘Captains Diner’. Dit bijzondere diner vond vrijdag 2 september plaats aan boord van de Hare Majesteit Rotterdam van de Koninklijke Nederlandse Marine.
Dit evenement waar zo’n 300 gasten aanwezig waren, waaronder Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet en Burgemeester van Rotterdam de heer Aboutaleb, was een zeer bijzondere ervaring voor de studenten.
De ontvangst op ‘scheepswerf de Delft’ werd verzorgd door de Zadkine-hostesses in opleiding van de afdeling Luchtvaartdienstverlening. De gasten kregen een rondleiding waarna zij met een landingsvaartuig naar Marineschip de Rotterdam gebracht werden.
Eenmaal aan boord werd een aperitief geschonken door de studenten van de opleiding Facilitaire dienstverlening. Aan de koks- en gastheren en –vrouwen in opleiding was het vervolgens de eer om het diner in de hangar te serveren.
Voor de studenten is het erg belangrijk om betrokken te zijn bij evenementen die in de dagelijkse praktijk plaatsvinden.
Wat de studenten en praktijkdocenten betreft smaakte dit evenement naar meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten