vrijdag 25 november 2011

De kok als ambassadeur van lekker en gezond eten

BioVak viert op 18 en 19 januari 2012 haar eerste lustrum. Dit bijzondere feit is
voor de beursorganisator ICEM aanleiding voor een bijzonder congres op de
tweede dag van deze inmiddels flink uit de kluiten gegroeide vakbeurs. Er
wordt dan onder leiding van Bertus Buizer (Buizer Advies) een Horeca congres
gehouden, dat zal worden geopend door directeur Dick Slootweg van Deli XL
Foodservice, een van de sponsoren van deze feestelijke BioVak-editie.
BioVak vindt net als de vorige keer weer plaats in het IJsselhallencomplex in Zwolle.
In de 5 jaar tijd is de beurs elk jaar fors gegroeid. Vorig jaar telde de BioVak 354 stands en 17.000 bezoekers. Op de komende BioVak van18 en 19 januari 2012 rekent ICEM op 400 stands en ruim 20.000 bezoekers.
Bij de organisatie van Horeca congres en workshops wordt samengewerkt met o.a. Koksgilde, de ledenorganisatie van de Nederlandse Vereniging van Koks en Chef-koks 2.750 leden (hun blad heet Koks Koerier) en het magazine Culinaire Saisonnier. Er wordt dan ook verwacht dat er ook veel koks aan het Horeca congres zullen deelnemen.
Het doel is vooral om duurzaam en biologisch werkende ondernemers in de land- en tuinbouw meer te betrekken bij de Horeca en andersom.
Programma Horeca congres:
11.00 uur – 12.30 uur Congres
12.30 uur – 13.30 uur Lunchpauze
13.30 uur – 14.15 uur Workshops, eerste ronde
14.30 uur – 15.15 uur ,, tweede ronde
15.30 uur – 16.15 uur ,, derde ronde
16.30 uur – 17.30 uur Bezoek Vakbeurs
17.30 uur Kookdemonstratie en proeverij
Deelname aan congres en workshops is gratis voor alle bezoekers van BioVak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten