dinsdag 29 november 2011

Landhuishotel en Restaurant de Bloemenbeek in bezit van begeerde Michelin Ster

Totaal onverwacht, maar met zeer grote vreugde ontvangen stond er plotseling een bijzondere ster boven Twente aan de hemel. Landhuishotel en Restaurant de Bloemenbeek in De Lutte ontving een fel stralende en begeerde Michelinster.
Eigenaar Raymond Strikker, net terug uit Zuid Afrika, had er totaal geen rekening mee gehouden dat zijn bedrijf met deze classificatie zou worden beloond. Strikkers vasthoudendheid en geloof aan zijn zienswijze/visie worden keer op keer bevestigd.
Strikker zette een prachtig team van medewerkers neer, de wijze van bedrijfsvoering en een grote dosis fingerspitzengefuhl zette zich om in een reeks opeenvolgende landelijke en internationale onderscheidingen.
Culinair kooktalent, Ami Saisonnier en chef de cuisine Lars van Galen won dit jaar al de gouden koksmuts en de Europese Prix Taitinger, op dit moment zit Van Galen in Parijs waar hij deelneemt aan de wereldstrijd Prix Taitinger. Daarnaast kwam men op plaats 88 binnen in de lekker top 100. Met deze ster zetten we niet alleen ons op de kaart maar is het een opsteker voor heel Twente, aldus Strikker.
Strikkers trots en blijheid strijkt neer op zijn gehele team. We hebben het met z'n allen gedaan en dat gevoel is heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten