vrijdag 26 maart 2010

Bibac 2011: 25 tem 28 september Flanders Expo

Op de jongste Raad van Bestuur van VeBIC, de Vlaamse Federatie van verenigingen van Brood- en Banketbakkers, IJsbereiders en Chocoladebewerkers vzw, werd beslist om de eerstvolgende editie van Bibac, de Vlaamse vakbeurs voor het brood-, banket-, chocolade- en ijsbedrijf
op zondag 25 tem woensdag 28 september 2011 in Flanders Expo te Gent te organiseren.
Afgevaardigd Bestuurder Directeur Bruno Kuylen: “De beslissing voor Gent werd zeer goed overwogen door de RvB. De ideale locatie in Vlaanderen, de prachtige infrastructuur en de uitstekende bereikbaarheid waren medebepalend. Daarenboven vonden wij er ook een professionele organisator (Artexis) met ervaring in onze sector die ons zal bijstaan bij de organisatie van onze beurs.”
Provinciaal voorzitter Eddy Vandamme Oost- Vlaanderen is duidelijk in zijn nopjes. ”Het is een hele eer als gastheer te kunnen optreden voor onze Vlaamse collega’s en onze leveranciers.
Onze leden samen met ons bestuur zetten hun beste beentje voor om van de ek Bibac een voltreffer te maken. Een beurs onze sector waardig en met als doel een succesvol evenement waar zowel alle bezoekers als alle exposanten zeer tevreden kunnen op terug blikken.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten