donderdag 3 maart 2011

Bekroonde kruidenpotjes naar België

Brussel, 3 maart 2011 – Verstegen Spices & Sauces lanceert zijn exclusieve glasverpakkingslijn voor kruiden en specerijen in België. Het assortiment bestaat uit meer dan 25 kruiden en specerijen, en werd recent uitgebreid met 8 kruidenmixen Taste of the World (Cajun, Thailand, Tex Mex, Japan, Chinese 5 Spices, Griekenland, Frankrijk, Italië).
Verstegen is al langer aanwezig op de Belgische markt, maar lanceerde pas nu zijn nieuwe glazen potjes kruiden en specerijen in ons land. “De glazen strooiers en molens zijn er om gezien te worden”, vertelt Leen Veldhuijzen van Zanten, marketing manager Retail bij Verstegen. “De moderne, elegante potjes kunnen zowel thuis als op restaurant zo op de tafel worden gezet. Bovendien zijn ze erg handig in gebruik.”
De conische potjes liggen makkelijk in de hand en voor de molens voorzag Verstegen in 2 standen: een voor grof en een voor fijn malen. Op het etiket staat de eerste letter van het kruid dat in het potje zit en bovenop de dop staat de naam van het kruid volledig geschreven. Zo hoeven consumenten niet lang te zoeken naar het juiste potje. Bovendien is de kwaliteit van de kruiden en specerijen door het glas goed zichtbaar.
De glasverpakkingslijn van Verstegen, dat dit jaar zijn 125ste verjaardag viert, is in Nederland op korte tijd uitgegroeid tot een enorm succes. En ook de designwereld loofde het nieuwe potje. Het ontwerp won een Red Dot Design Award en een Zilveren Pentaward. In Nederland werd het potje bekroond met een Zilveren Lamp Award door de Art Directors Club Nederland (ADCN).
De maalmolen en strooiers zijn een ontwerp van het designbureau FLEX/the INNOVATION LAB en werden geproduceerd door O-I, wereldleider in glasverpakkingen.
De Verstegen tafelstrooiers en kruidenmolens zijn in België verkrijgbaar bij een aantal slagers en zelfstandige supermarkten (o.m. Spar, Delhaize en Carrefour GB). Meer informatie over Verstegen Spices & Sauces kunt u vinden op www.verstegen.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten