maandag 28 maart 2011

Landhuishotel Bloemenbeek 45 jaar

Tradities, gastronomische hoogstandjes een innovatieve blik en een ongekende drive van markante horecaondernemer.Raymond Strikker, kenmerken dit mooie hotel gelegen in het natuurvriendelijke Twente. Landhuishotel De Bloemenbeek kent een lange traditie van bezoekende topsporters en teams in het kader van een optimale seizoen of wedstrijdvoorbereiding.

Traditie
De traditie begon in 1973 met de komst van AFC Ajax Amsterdam. Een van de meest historische en succesvolste Ajax teams uit de geschiedenis met spelers zoals Johan Cruijff, Ruud Krol, Piet Keizer, Wim Suurbier, Johan Neeskens, Johnny Rep onder leiding van toen nog George Knobel . 36 maal is men inmiddels teruggekeerd Vele topploegen en topsporters vonden de weg naar het uitstekende geoutilleerde hotel in de Lutte.
Culinair
Gastronomisch gezien timmert het Landhuishotel geweldig aan de weg. Met SVH meester-kok Michel van Riswijk en chef de cuisine Lars van Galen “Winnaar gouden koksmuts 2011” in huis gaat met menig culinaire uitdaging niet uit de weg. Zowel witte als zwarte brigade werden het dit jaar al vele malen beloond met prijzen op de diverse horecabeurzen, onder andere op de Horecava en de European fine food fair.
Het restaurant is lid van Les Amis Saisonnier!
Strikker
Strikkers way of no way dit kenmerkt het enorme doorzettingsvermogen waarmee Strikker zich profileert. In meeste gevallen vaart een ieder er wel bij. Netwerken, samenwerken en motiveren zit de 46 jarige in het bloed. Het Landhuis Hotel Bloemenbeek floreert onder zijn beheer, kwaliteitsbeheersing en controle zijn key words.Met zijn partner Maureen "welke zorg draagt voor Bloemenbeek's Wellness en Beauty" vormt hij een prima tandem. Strikkers motto: Blijf delen om te kunnen vermenigvuldigen.
Jubileum
Dit jaar viert men het 45 jarige jubileum met de kick-of op 1 april 2011. Diner Jubilee
Een Black tie diner dansant met live muziek, een uitgebalanceerd culinair 6 gangenmenu, omlijst met topchampagnes en topwijnen.Special voor deze geweldige avond wordt Cees Helder *** sterren SVH meester kok ingevlogen om samen met de keukenbrigade van de Bloemenbeek garant te staan voor tongstrelend culinair amusement.
Goede doel
Een deel van opbrengst van deze avond gaat naar stichting tijd en richting. De stichting stelt zich als doel om het landschap in Noord Oost Twente te verfraaien met enkele monumentale kunstwerken.
Inlichtingen: www.bloemenbeek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten