donderdag 7 juni 2012

HANOS Haringmaster 2012

In de HANOS-vestiging in Amsterdam vindt donderdag 9 juni de jaarlijkse strijd plaats om de titel HANOS Haringmaster 2012. Topkoks uit heel Nederland maken voor het oog van de professionele jury een gerecht klaar met de Hollandse Nieuwe als hoofdingrediënt. De winnaar krijgt een waardecheque van HANOS ter waarde van 500 euro en een culinair schilderij. De wedstrijd duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur.

De gerechten worden door de jury beoordeeld op de volgende aspecten: herkenbaarheid van de haring,
optimale smaakbalans, creativiteit.

De jury bestaat uit: Juryvoorzitter Timo Munts: Chef-kok van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl,
Lieneke Schuitemaker: Hoofdredacteur van het Nederlandse Vismagazine, het vakblad voor de visspecialist, Edwin Severijn: Innovatieve freelancekok en bekend van evenementen zoals Eat Drink Design en kookcursussen in binnen- en buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten