maandag 17 september 2012

CHEF 12

Graag nodigen wij u uit naar CHEF12 op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 september in Kortrijk Xpo (België). CHEF12 is een unieke en exclusieve manifestatie dankzij de focus op de restaurantsector, het streng geselecteerde aanbod van nieuwigheden en van hoogwaardige producten en uitrusting, het trendy kader en de intieme sfeer. Culinaire Saisonnier is er aanwezig. 

CHEF12 presenteert een schitterend programma volop informatie en inspiratie. Zo zijn er onder meer masterclasses waar het uitwisselen van ervaringen centraal staat en waar CHEF12 mag uitpakken met een heel mooie affiche met boeiende thema’s en absolute topchefs, o.a.: Tim Boury – Boury Restaurant, Wout Bru – Maison Bru, Frank Hermès – Bistro De Laet & Van Haver, Wouter Keersmaekers – De Schone van Boskoop, Steven Neirynck – Restaurant Dell’Anno, Bart Praet – Restaurant Hertog Jan, Davy Schellemans – Veranda, Johan van Raes – The Glorious, …

Een greep uit de thema’s: toepassingen van gerijpt vlees, vergeten stukken van het rund, by-catch, groenten anders bekeken, culinaire kruiden en eetbare bloemen, thee & infusies, cold brew infusion, authentiek koffiezetten en espresso, cocktails, whisky, olijfolie en bier & kaas. Bezoekers van CHEF12 kunnen de infosessie over de geregistreerde kassa met blackbox bijwonen, in de buurt van Kortrijk Xpo gaan wildplukken met Rik Delhaye - Boer Rik, en veel meer. Ook zijn er doorlopend degustaties en is er een schitterende expositie van Tony Le Duc en Stephan Vanfleteren.

U leest er meer over in het persbericht in bijlage en op www.chefxpo.be/bezoeken/programma

Gelijktijdig met CHEF12 vindt in Kortrijk Xpo ook Chefs Summit plaats (24-25/9). Voor alle informatie over dit live cooking event met topchefs Albert Adrià en Roger van Damme kunt u terecht op tel.nr. +31 +31(0)416 322 933 of info@chefssummit.be

Mis CHEF12 niet, het is wachten tot in 2014 voor de volgende editie. Met uw perskaart heeft u gratis toegang tot CHEF12. Wenst u aanwezig te zijn op één van volgende evenementen, dan vragen wij u om ons in de mate van het mogelijke uw aanwezigheid hiervoor vooraf te willen bevestigen via chef@kortrijkxpo.com:

- Finale van de Smaakambassadeur 2012 (zondag 23/9)

- Officiële voorstelling van Jong Keukengeweld 2012 (maandag 24/9)

- Dolce Trends Day ‘Energetic Belgian Bites’ (dinsdag 25/9)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten