maandag 22 april 2013

Bijna de beste van Europa

De Nederlandse voorrondes van de Roussillon dessert trophy wist het team van de Limonadefabriek winnend af te sluiten.
Maandag 15 april ging het restaurant de eer verdedigen in het Zuid-Franse Perpignan de Nederlandse eer te verdedigen tegen een internationaal deelnemersveld. Teams uit BelgiĆ«, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en dus ook Nederland streden tegen elkaar. De internationale jury die alles mocht beoordelen had zich verzameld in de gerenommeerde l’Ecole Internationale de PĆ¢tisserie van de beroemde patissier Olivier Bajard.
Na een lange wedstrijddag waarin Karin en Arjan het dessert bereidden en in combinatie met hun dessertwijn presenteerden, volgde het spannendste moment van de dag, de bekendmaking van de uitslag. Het team van de Limonadefabriek werd geprezen door de jury om het dessert en vooral de wijn-spijs combinatie. De Limonadefabriek hoefde enkel het team uit het Verenigd Koninkrijk voor zich te dulden in de rangschikking. Geen eerste, maar toch zijn wij met de Limonadefabriek reuzetrots op de 2e plek en de prestatie van onze toppers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten