vrijdag 18 oktober 2013

Oscarwinnars onder de chocolademakers naar Amsterdam


De prijswinnende wereldtop onder de chocolademakers zal op 23 oktober 2013 naar Amsterdam afreizen voor een bijzondere happening in Het Koninklijk Instituut van de Tropen. Amsterdam, de stad met de grootste cacaohaven ter wereld, zal deze dag in het teken staan van zogenaamde origine chocolade: kwaliteitschocolade van de mooiste cacao uit een specifieke regio.

Maar liefst veertien award-winning chocolademakers en -experts zullen aanwezig zijn om hun gastronomische chocoladeproducten te presenteren en te laten proeven aan het publiek. Deze cacaogoeroes zijn in de prijzen gevallen tijdens de International Chocolate Awards, wat in de chocoladewereld vergelijkbaar is met het winnen van een Oscar.
Het programma van die dag is zeer divers en voor iedereen die van échte chocolade houdt een absolute must. Bijzondere demonstraties, presentaties, ontmoetingen, debatten én natuurlijk proeverijen toveren deze historische locatie om tot een mekka voor de liefhebber. De vergelijking met het beoordelen van topwijnen dringt zich op door de vele culinaire hoogstandjes van toppatissiers en chocolatiers, de wijn-, bier-, whisky- en spijscombinaties met origine chocolade en een exclusief  ‘origine chocolade’ diner.
Wie zin heeft om dit unieke evenement te komen beleven kan online tickets kopen via de website van Het Origin Chocolate Event www.originchocolate.eu of op 23 oktober aan de deur bij het Koninklijk Tropen Instituut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten