woensdag 4 mei 2011

Black maakt doorstart

Tot onze vreugde kunnen wij u meedelen, dat we met Black Benelux per heden een doorstart hebben kunnen realiseren. Black Benelux maakt nu deel uit van Parnassia Holding, die actief is in de Mediterrane food sector. Wij blijven zelfstandig opereren onder de naam Black Benelux B.V. met een voor u vertrouwd en deskundig team staan wij weer voor u klaar met onze expertise, voor al uw bestellingen en vragen.
Dit betekent dat de voor u zo bekende en vertrouwde producten weer gemakkelijk zijn te bestellen. Ook de u bekende contactpersonen zijn vol enthousiasme en vertrouwen voor de toekomst. Zij zullen u in de komende periode bezoeken, mocht u eerder vragen hebben kunt u ons altijd bereiken via telefoon +31 (0)30 248 4060, fax +31 (0)30 248 4068, of via email black@black-benelux.nl,
uw orders kunt u sturen naar orders@black-benelux.nl

Wij werken vanuit een nieuw kantoor in Utrecht. Uw producten zullen vanuit ons distributiecentrum in Lekkerkerk verstuurd worden. Deze week kunnen wij al ijsbiscuit en Medac bekers leveren. Momenteel zijn wij druk bezig onze voorraad weer op peil te brengen zodat wij zeer binnenkort u weer volledig kunnen leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten