woensdag 4 mei 2011

Koninklijke onderscheiding voor Jan Driessen

Het heeft Hare Majesteit de Koningin behaagd, om de voormalig eigenaar van Verstegen Spices & Sauces BV te Rotterdam en DP&S te Tiel, de heer J. Driessen te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Driessen kreeg de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau afgelopen vrijdag 29 april uitgereikt door Burgemeester Aboutaleb in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam.

Burgemeester Aboutaleb prees de heer Jan Driessen als grote inspirator in maatschappelijk en sociaal economisch ondernemerschap. "U heeft gedurfd te kunnen zien wat mensen kunnen en niet wat ze niet kunnen. U heeft mensen laten groeien in hun eigenwaarde. Ik heb dat met eigen ogen kunnen zien bij een bedrijfsbezoek aan Verstegen in Rotterdam. Daarnaast acht u het milieu belangrijker dan kortstondige winstgevendheid. Met inkoopprojecten van uw grondstoffen in Indonesiƫ heeft u zorg gedragen voor een verbetering van inkomen van zowel mannen als vrouwen daar ter plaatse. Dat is de beste vorm van ontwikkelings-samenwerking. Inmiddels heeft u de bedrijven overgedragen aan uw zoons. Ik heb waargenomen dat die in goede handen zijn gekomen", aldus burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

De familiebedrijven Verstegen Spices & Sauces en DP&S blijven maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten