dinsdag 17 mei 2011

Indrukwekkende jury Zilveren Champignon 2011

De culinaire wedstrijd Zilveren Champignon 2011 krijgt een indrukwekkende jury. Elke wedstrijdcategorie heeft een eigen deskundige jury die is samengesteld op basis van vakmanschap, kennis van en ervaring met de betreffende categorie en met culinaire wedstrijden. Juryvoorzitter van de categorieën van professionele koks zijn Felix Wilbrink, culinair redacteur van De Telegraaf en Meesterkok Frans Gerrits. Culinair redacteur van Libelle, Marlies Batelaan is voorzitter van de jury voor de kookstudio’s.
De juryleden van de drie categorieën bij de culinaire wedstrijd Zilveren Champignon 2011 zijn geselecteerd op basis van hun vakkennis, wedstrijdervaring en hun kennis van en ervaring met de specifieke categorie.

Categorie professionele koks uit restaurants
Meesterkok André van Doorn, patron-cuisinier Restaurant Kasteel Heemstede in Houten en Meesterkok Hein Willemsen, patron-cuisinier van Restaurant De Hofstee in Bladel.
Juryvoorzitter is Felix Wilbrink, culinair redacteur van De Telegraaf

Categorie professionele koks uit grootkeukens, zoals instellingen, bedrijfsrestaurants en food service bedrijven
Meesterkok Pascal Jalhaij van Marfo/Creadome en Meesterkok Michel Hanssen van Heinz Food Service beoordelen de prestaties van de deelnemers in deze categorie.
Juryvoorzitter is Meesterkok Frans Gerrits, Unilever Food Solutions

Categorie kookstudio’s/kookscholen
Patron-cuisinier van Proeverij De Pronckheer in Cothen, Arjan Smit en Meesterkok Marco Poldervaart, patron-cuisinier van Restaurant De Gastronoom in Harlingen jureren de teams van de kookstudio’s.
Culinair redacteur van Libelle, Marlies Batelaan is juryvoorzitter.

De wedstrijd om de Zilveren Champignon 2011 vindt plaats op maandag 3 oktober 2011 in de horecakeukens van het ROC van Amsterdam. Alle details over de wedstrijd en informatie voor aanmelden zijn te vinden op www.zilverenchampignon.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten