donderdag 28 januari 2010

Nationale lunchroomdag

Maandag 15 maart 2010 :
Inspiratie op de 2e editie Nationale Lunchroomdag!

Informatieve en inspirerende dag voor élke lunchroomhouder die alles wil weten over de perfecte lunch.
Wederom slaan belangrijke spelers op de Nederlandse foodservice-markt de handen in elkaar om ook van de 2e editie van de Nationale Lunchroomdag een interessante, creatieve en nuttige dag te maken voor élke lunchroomhouder uit Nederland.
Veel concrete tips voor snellere bereidingsmethodes en meer variatie in menu’s en gerechten met soepen, heerlijke snacks, lunchbroodjes en frisse salades. Uiteraard wordt één en ander getoond aan de hand van live demo’s.
Daarnaast zijn er ook korte toespraken die elke lunchroomhouder kan boeien. Dit zijn de thema’s:
Algemene trends in de lunchroommarkt
Voor-en nadelen van kant-en-klare snack/lunch formules
Hoe meer omzet genereren bij bestaande klanten ?
Hoe de winstgevenheid van een menukaart optimaliseren ?
De Nationale Lunchroomdag vindt plaats in Levens Cooking & Baking Plaza in Gilze op maandag 15 maart. De toegang is volledig gratis. De lunch uiteraard ook.
"Vorig jaar merkten we op dat er echt nood was aan specifieke informatie voor de lunchroomhouder", vertelt Hans van den Bosch, Commercieel Manager Lantmännen Unibake Nederland, intiatiefnemer. "Onze eerste editie kon alvast een succes genoemd worden, want we mochten zo’n 200 lunchroomhouders begroeten. Uiteraard willen we dit jaar nog beter doen. Samen met enkele andere food en non-food fabrikanten uit diverse domeinen, bouwen we verder op onze ervaring van vorig jaar om nog concreter op de vragen van de individuele lunchroomhouder te beantwoorden".
De Nationale Lunchroomdag wordt onder andere mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van Ad Van Geloven, vakblad Lunchroom, Leventi, Unilever Foodsolutions, Pastridor, Zwanenberg, Laurentis en FanoFindFood.
Voor meer informatie en inschrijving : www.nationalelunchroomdag.nl of www.pastridor.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten