dinsdag 14 september 2010

De Wijnacademie lanceert nieuwe website

De Wijnacademie heeft een nieuwe website: www.wijnacademie.nl. De nieuwe site biedt een helder en compleet overzicht van alle opleidingen en examens die onder de vlag van De Wijnacademie worden aangeboden.

Totaaloverzicht opleidingen en examens
De Wijnacademie biedt opleidingen en examens op het gebied van wijn en gedistilleerd voor beginners tot professionals op het allerhoogste niveau. Het gaat hierbij om de Wijnoorkonde, het Wijnbrevet, de Vinologenopleiding, de Liquoristenopleiding, het Slijtersvakdiploma en de opleiding Magister Vini.
Op de website kan men nu snel en eenvoudig informatie vinden over alle beschikbare opleidingen, de examens en examendata en zich online inschrijven voor alle examens.
Voorzitter Ben van Zweden: “Het is erg belangrijk dat mensen uit de wijnbranche een helder overzicht hebben van alle opleidingsmogelijkheden. We zijn blij dat we met deze informatieve nieuwe website, en alle online inschrijfformulieren die daarop staan, de klantvriendelijkheid van ons brede opleidingsinstituut weer verder hebben kunnen verbeteren.”

Vinologen
De nieuwe website bevat een apart deel voor de Vinologenopleiding. Niet-studenten vinden hier algemene informatie over de Vinologenopleiding. Daarnaast is er een speciaal afgeschermd deel voor studenten. Na inloggen kunnen studenten hier informatie vinden over hun lesprogramma, de indeling van de proefgroepen en actuele mededelingen. Ook is het onderwijsmateriaal van de verschillende lessen hier te downloaden. Op de website staat ook de lijst met alle RegisterVinologen. Geslaagde Vinologen van De Wijnacademie die vanaf 2004 het examen behaald hebben, kunnen zich op de website online inschrijven in het Vinologenregister. Door inschrijving krijgt men gedurende tien jaar na het behalen van het Vinologendiploma het recht op de titel: 'RegisterVinoloog van De Wijnacademie / RV'. Na tien jaar moet er opnieuw een examen gedaan worden om in het register te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten