dinsdag 14 september 2010

Expositie op Duin & Kruidberg

Op Landgoed Duin & Kruidberg (hotel, restaurant, brasserie) te Santpoort - in Maart 2010 verkozen tot beste landgoedhotel in Nederland - is in het landhuis en de klassiek Engelse Landgoedtuin een prachtige beeldententoonstelling vrij toegankelijk tot 2 november a.s. Tijdens de feestelijke opening gaf zanger Arwin Kluft een bijzonder optreden weg. De tentoonstelling werd geopend door mr. Jacques Schraven, ex-voorzitter VNO-NCW en voorzitter van de Raad van Commissarissen Corus Nederland B.V.. Eva Mennes van EVA Artproductions Foundation dankte Bernard Lensink, sinds 2009 bevlogen directeur Landgoed Duin & Kruidberg, en zijn assistent Coen van Veen voor de prettige samenwerking.

Met dank aan Jubali Art voor computerassistentie, A&A Mediapromotie voor geluidsondersteuning noemde EVA Artproductions Foundation (bekend van Sculptuur in Des Indes de expositie in het Park van de Pauw te Wassenaar, geopend door de Prins van Oranje en Prinses Maxima) de sponsoren van het eerste uur van deze stichting met ANBI status de Notarissen Geurts en Partners en Sogno Music Company. Onder de illustere gasten zagen wij Menno Doorenbos van LINK, Den Haag, Jan Roeland, de befaamde pr-man, de echtgenote van SER voorzitter Alexander Rinoi Kan, Eva van der Dussen, zeer in kunst is geïnvolveerd, Cees Maas en zijn Rita, Ciska Eissink, bestuur International Women's Contact, Den Haag en Annemarie Lantinga en echtgenoot. De zelfstandige kunstexpert en ex-Sotheby's Max Hemelraad sprak lovend over de expositie. De dames Ien Defares en Mol Heukelom en architect Nol Hermkes en zijn mooie vrouw Olga waren eveneens uiterst positief over de locatie en de feestelijke ontvangst.

De expositie loopt tot en met 2 november 2010. De kunstenaars zijn Juliette van Bavel, Frank de Beer, Eric Claus, Jurriaan van Hall, Paul Kamper, Phil van der Klundert, Sebastiaan Maas, Kees Machielsen, Fred Siepkamp, Bert Schoeren en Brigitte Wawoe.

Bezoek deze unieke expositie, vrij toegankelijk, en laat u inspireren door de combinatie van deze indrukwekkende kunstwerken tentoongesteld in de prachtige omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten