dinsdag 26 oktober 2010

GaultMillau Nederland viert feest met 5e Restaurant- en Hotelgids

Uitgever The Wine & Food Association kondigt met trots de grootste gastronomische ontmoeting van dit najaar aan: de 5e Nacht van GaultMillau. Op spectaculaire wijze vormt het Circustheater in Den Haag op maandag 1 november het decor van de 5e uitreiking van de GaultMillau Awards 2011 en het lustrumfeest.
Meer dan 600 mensen zijn bij deze Nacht van GaultMillau aanwezig, waaronder veel hoteliers en chefs van de 300 beste restaurants van Nederland. Ook sommeliers, gastvrouwen en gastheren kijken uit naar deze Nacht, die in korte tijd is uitgegroeid tot het lekkerste hoogtepunt van de Nederlandse gastronomie.
Wie is de beste Chef? Wat is het beste restaurant van Nederland? Wie ontvangt de Wijn
Spijsspecialist-Award? Welke restaurants ontvingen minder punten? Wie kregen er meer? Rond 21.00 uur zijn ze allemaal bekend.
De editie 2011 is de vijfde gids uitgegeven door The Wine & Food Association. Ter gelegenheid van dit eerste lustrum reikt GaultMillau Nederland twee nieuwe Awards uit: de Award voor het Duurzaamste Restaurant en de zogenaamde Smiley-Award voor het restaurant met de hoogste P-factor, prijs-plezier tot 40 euro.
De GaultMillau Restaurant- en Hotelgids is volgens de meeste chefs een van de waardevolste en objectiefste eetgidsen van Nederland. Tegen de economische ontwikkelingen in groeide de gids op eigen kracht in 5 jaar uit tot een buitengewoon belangrijk ijkpunt voor gastronomisch Nederland. Betrouwbaar, objectief en neutraal. Met méér restaurants dan ooit!

De GaultMillau Restaurant- en Hotelgids ligt vanaf 2 november in de winkels.  Prijs 9,95 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten