dinsdag 26 oktober 2010

Mijn papa is de chef

Tijdens de beurs Countryside in Flanders Expo (Gent) koken op maandag 1 november vijf Vlaamse topchefs met en voor hun kinderen. Aanleiding voor deze ‘special’ is het boek Mijn papa is de chef van journaliste en foodauteur Tine Bral.
In Mijn papa is de chef vertellen elf topchefs wat ze hun kids, tussen vier en twaalf, dagdagelijks voorschotelen en hoe ze hen ingrediënten laten eten die ze niet lusten. Het kan immers niet elke dag kip met appelmoes zijn.
De chefs die op maandag 1 november in het Kooktheater van Culinaire Ambiance op Countryside samen met hun kids, zullen koken zijn:
Angelo Rosseel (11 uur) en Clémence en Louis (restaurant La Durée, Izegem)
Viki Geunes (12.30 uur) en Gitte (lrestaurant ‘t Zilte, Mol)
Dominique Persoone (14.30 uur) en Julius (The Chocolate Line, Brugge en Antwerpen)
Filip Claeys (16.30 uur) en Fleur (restaurant De Jonkman, Sint-Kruis Brugge)
Erwin Denys (16.30 uur) en Andres en Jeneau (restaurant Rascasse, Kapellen)

Meer info over Mijn papa is de chef - www.mijnpapaisdechef.be

Meer info over Culinaire Ambiance - www.ambiance.be

Meer info over Countryside - http://www.countryside.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten