vrijdag 15 oktober 2010

YFM

Interesse in voedsel? Meld je aan voor de YFM Academie!

De Youth Food Movement (YFM) vindt het belangrijk dat er door jongeren wordt nagedacht over de toekomst van ons voedsel. Daarom gaat in januari 2011 de tweede editie van de YFM Academie van start! Een kosteloos lesprogramma over voedsel, duurzaamheid en verandering. Na een geslaagde eerste editie met sprekers zoals Louise Fresco, Peter Klosse en Marjan Minnesma, kan je je nu inschrijven voor de YFM Academie 2011.
Doel van de YFM Academie is het samenbrengen van jonge studenten en professionals uit de horeca, landbouw- en voedselsector. Door kennis te vergaren, ideeën uit te wisselen en te discussiëren, kunnen zij een waardevolle bijdrage leveren aan een duurzamer voedselsysteem.
De YFM Academie is open voor iedereen die zich interesseert voor voedsel! Jonge koks, studenten, boeren, beleidsmakers, retailers, fooddesigners, journalisten en andere foodies kunnen zich vanaf nu aanmelden. Stuur je CV en een korte motivatie naar Linda Vermaat. Doe dit vóór 19 november. academie@youthfoodmovement.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten