maandag 14 mei 2012

DE LIBRIJE KIEST VOOR VALDERRAMA

Jonnie en Thérèse Boer hebben medio april 2012 een tweetal flessen olijfolie, gevuld met de variëteit Arbequina van Valderrama, geïntroduceerd onder het label van hun huismerk Eek & Eulie. Het betreft een fles van 500ml. waarop bovenaan het label het logo van Eek & Eulie staat afgebeeld en aan de onderzijde het logo van Valderrama wordt getoond. Er is voor deze opzet gekozen, omdat deze bijzondere merken elkaars uitstraling versterken.

Jonnie Boer: “Deze Arbequina is zeer zacht en wordt gekenmerkt door mooie tonen van groene appeltjes, mango, banaan, limoen en vers gemaaid gras. Het is heerlijk om deze olie met zeezout op boerenbrood te druppelen of er om een dressing van te maken. Deze olie is van hoge kwaliteit en op vele manieren toepasbaar.”

De tweede introductie betreft de Grand Cru fles van Valderrama , die eenmalig voor deze unieke gelegenheid is gevuld met Arbequina van Valderrama. Ook op deze fles prijkt het Eek & Eulie logo. In Restaurant De Librije*** en Librije’s Zusje** wordt deze Arbequina inmiddels geserveerd aan hun gasten. Ook deze exclusieve fles van 750ml. is verkrijgbaar bij de betere speciaalzaak, in Librije’s Winkel in Zwolle (www.librijeswinkel.nl) en via ‘Internetverkoop’ op de site www.valderrama.nl.

Om deze producten meer bekendheid te geven zijn De Librije en Valderrama een campagne gestart waarvan eveneens een afbeelding is bijgesloten. In dit bericht kondigen Jonnie & Thérèse Boer met trots aan dat op maandag 4 juni 2012, tijdens hun gastronomische festival ‘Chefs (R)Evolution’, de genodigden onder de bezielende leiding van ‘oud’ driesterren chef Cees Helder hoogstpersoonlijk een lunch gaan bereiden in kookschool Librije’s Atelier. Cees Helder zal tijdens het nuttigen van deze lunch tevens ‘de goed geoliede verbintenis’ tussen De Librije en Valderrama officieel bezegelen. Naast een groot aantal nationale en internationale top chefs en culinaire journalisten zullen daarbij ook een aantal notabelen, waaronder de Spaanse ambassadeur en de Spaanse landbouw attaché ‘acte de presence’ geven.

Voor speciaalzaken zijn beide flessen, evenals alle andere producten van’ Eek & Eulie’ verkrijgbaar via groothandel Voets Specialiteiten, Heidebloemstraat 10 in Schijndel.

Voor de consument bestaat de mogelijkheid om deze flessen ‘online’ te verkrijgen via de website www.valderrama.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten