vrijdag 5 november 2010

Broodway 2012

De driejaarlijkse vakbeurs Broodway vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober 2012 in Kortrijk Xpo. Broodway is de afspraak bij uitstek voor bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders en is in 2012 aan de 7e editie toe.

Sinds de start in 1995 is de beurs uitgegroeid tot de vaste waarde bij uitstek voor de branche. De 150 exposanten van de vorige editie kregen maar liefst 12.342 bezoekers over de vloer, afkomstig uit volledig België, Nederland en Noord Frankrijk.
Broodway blijft trouw aan haar principes én afspraken met de branche . Eerst en vooral is er de 3- jaarlijkse periodiciteit, ook waakt de organisatie in nauw overleg met de stuurgroep over de aanvaarding van de exposanten op de beurs en tenslotte wordt er telkens opnieuw een interessant randprogramma uitgewerkt. De reacties op de komende editie in 2012 zijn bijzonder enthousiast. Vandaag, net geen 2 jaar voor het plaatsvinden van de beurs, hebben zich al 45 bedrijven definitief aangemeld voor Broodway 2012. Een absoluut bewijs dat Broodway in Kortrijk Xpo een niet te missen top-event voor de bakkerijbranche is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten