woensdag 3 november 2010

Unox shop

Vanaf vandaag heeft station ’s-Hertogenbosch een eigen Unox shop. Met deze nieuwe winkel, een gezamenlijk initiatief van Unilever en NS, kan de treinreiziger genieten van de typische winterkost zoals oer-Hollandse snert, het onvervalste Broodje Unox en heerlijke stamppotten, natuurlijk met Unox rookworst.

Dit unieke concept is een initiatief van Servex (een dochteronderneming van NS, verantwoordelijk voor de exploitatie van winkels op NS-stations) en Unilever Foodsolutions. Beide partijen bouwen hiermee verder op een reeds bestaande samenwerking. Eerder introduceerden beide partijen ook het verrassende zomerconcept Swirl’s. Na de winterperiode zal Swirl’s de plek van de Unox shop weer innemen.
“Met de Unox shop richt Servex zich nadrukkelijk op de seizoensbehoefte van de reiziger. Dit in aanvulling op andere succesvolle formules op het station zoals AH-to-go, HEMA en Starbucks waarmee de bezoeker van NS-stations zijn voordeel kan doen. Met deze ontwikkeling ziet NS het station naast een plek van aankomst of vertrek ook als een plek van ontmoeting en gemak” aldus Madeleine van der Zwaan, Algemeen directeur Servex.
Gerard van der Krogt, Managing Director van Unilever Foodsolutions over deze unieke samenwerking : “Ik ben enorm trots om te zien dat een idee dat al een tijdje bestond vandaag werkelijkheid is geworden. Servex en Unilever Foodsolutions hebben samen een oplossing bedacht en ontwikkeld om de klant elke dag van het jaar een passend aanbod te doen. We hebben er we alle vertrouwen in dat dit ons gaat lukken met deze nieuwe winterse shop”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten