dinsdag 13 maart 2012

Eerste lichting studenten van de Cees Helder Academie studeert af

Maandag 19 maart 2012 is het zover: na twee jaar intensieve studie gaat de eerste lichting studenten van de Cees Helder Academie op voor het examen Gastronomisch ondernemer. Zij verdedigen hun ondernemingsplan voor een examenjury, waarin o.a. Cees Helder en Henk Werlemann (directeur MKB van de Rabobank) zitting hebben.

Met dit diploma op zak vergroten de studenten - zelfstandig werkende koks, gastheren en gastvrouwen - hun kans op succesvol ondernemerschap. Zij volgen de opleiding om te investeren in hun toekomst: een eigen, succesvolle horecaonderneming. Dat dit nu al vorm krijgt is bijzonder: alle kandidaten zijn inmiddels of worden binnenkort zelfstandig ondernemer! Ook bij de start van hun onderneming worden zij met raad en daad bijgestaan door de Academie.

Het ondernemingsplan dat de studenten gemaakt hebben, is gericht op de realiteit. Voor hun examenopdracht hebben de studenten alle medewerking gekregen van Arsenaal Restaurants Paul Fagel om inzicht te verkrijgen in financiƫn, HRM en marketing.

Examen Gastronomisch ondernemer
Tijd: 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Hotelschool ROC Mondriaan
Koningin Marialaan 9
2595 GA Den Haag.

De opleiding is in het bezit van de SVH-accreditatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten