donderdag 29 april 2010

Schoon Amsterdam op Koninginnedag

Levensmiddelengroothandel De Kweker speelt op ludieke wijze in op de staking van de vuilnismannen op Koninginnedag 2010. Tijdens de dagen voorafgaand aan Koninginnedag deelt De Kweker, gevestigd op het Food Center Amsterdam (FCA), oranje vuilniszakken uit aan al haar klanten. Zo kan ieder z’n steentje bijdragen aan een schone stad.
Speciaal voor deze gelegenheid deelt De Kweker geen gewone, maar oranje vuilniszakken uit. Iedere klant die inkopen heeft gedaan ontvangt een oranje vuilniszak. Al die oranje vuilniszakken geven een extra koninklijk tintje aan deze dag. De klanten, veelal detaillisten en horecaondernemers uit de stad, reageren enthousiast en ondersteunen het initiatief hartelijk.
Tijdens de dagen voorafgaand aan Koninginnedag is het bij De Kweker altijd al één groot oranje feest. Met demonstraties, proeverijen, superscherpe acties, allerlei spelletjes en vele andere activiteiten. Een ware De Kweker traditie waar de klanten speciaal op af komen. Het zijn altijd gezellige en drukke dagen waarop De Kweker tot 20.00 uur geopend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten