donderdag 15 april 2010

Zoetermeer, 15 april 2010
Vanaf 15 april 2010 www.vlees.nl: alle informatie over vlees

Vanaf 15 april 2010 is via een centraal informatiepunt - www.vlees.nl - alle informatie te vinden over vlees. Het platform is een initiatief van de Stichting Vlees.nl en biedt objectieve informatie over vlees en de manier waarop vlees in Nederland wordt gemaakt.
www.vlees.nl bevat niet alleen veel culinaire en voedingskundige informatie, maar gaat ook in op de werkwijzen in alle delen van de vleessector. Van het houden van dieren op de boerderij tot en met het eindproduct in de winkels. Een speciaal gedeelte biedt achtergrondinformatie over allerlei onderwerpen en kwesties die spelen in en rond de vleessector.
Informatie die (nog) niet op www.vlees.nl te vinden is, kan via de vele links worden bereikt. In de loop van de tijd wordt de informatie op www.vlees.nl aangevuld, uitgebreid en geactualiseerd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de Nederlandse vleessector.
www.vlees.nl roept bezoekers op tot het stellen van vragen over vlees of over de manier waarop vlees wordt gemaakt. Hiervoor bevat elk onderdeel van www.vlees.nl een vraag- en antwoordrubriek en een vragenformulier. De Nederlandse vleessector wil zo benadrukken dat openheid hoog in het vaandel staat, dat ze graag vragen beantwoord en de dialoog wil aangaan over kwesties die mensen bezighouden.
De Stichting Vlees.nl is een initiatief van de Nederlandse vleessector. De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van het imago van Nederlands vlees en de productie daarvan via het verstrekken van informatie aan derden, zowel op eigen initiatief als in reactie op vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten