woensdag 4 januari 2012

Finalisten Hotello of the Year Award 2012 bekend gemaakt

De 3 finalisten van de Hotello of the Year Award zijn bekend. Poleanne Vluggen (HHM ’97), Viona Terleth (HHM ’99) en Marijke Schreiner (HDH ’84) zijn nog in de strijd om de titel. De winnaar zal op 11 januari tijdens het HotelloTOP Year Event Congres bekend gemaakt worden.
Tussen 5 en 11 december hebben ruim 2800 mensen hun online stem uitgebracht op de 9 kandidaten. De top 5 met de meeste stemmen bestaande uit Susan Koenders, Marijke Schreiner, Desiree van den Goorbergh, Poleanne Vluggen en Viona Terleth, hebben zich op 12 december aan de vakjury bestaande uit; Caro van Eekelen (jury voorzitter / Accor hotels Nederland), Pascale de Wijs (Likewise), Esther Raats-Coster (Talent naar de Top), Claire van Campen (Eden City Hotels), Hans Poortvliet (HSMAI), Ewout Cassee en Mike Coumans (Sendsteps) gepresenteerd.
Poleanne Vluggen, Viona Terleth en Marijke Schreiner (in willekeurige volgorde)hebben tijdens deze presentaties de vakjury kunnen overtuigen van hun ‘Sheconomy’ talenten en zijn nog in de strijd om de titel.
De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerde Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschoolopleiding in Nederland, die onderscheidend presteren binnen het jaarthema van HotelloTOP. Gerelateerd aan het huidige jaarthema ‘Sheconomy’, zijn dit jaar de criteria:
is afgestudeerd aan één van de erkende Hoge Hotelscholen in Nederland
is aantoonbaar en innovatief bezig met diversiteit en/of inclusie en/of talent management
en/of is aantoonbaar en innovatief bezig met marketing gericht op vrouwen
en/of is een subliem voorbeeld van nieuw leiderschap
en/of is een subliem voorbeeld van vrouwelijk ondernemerschap en/of een vrouw in een topfunctie

Wie de Hotello of the Year 2012 wordt, wordt bekend gemaakt op 11 januari tijdens het HotelloTOP Year Event Congres. De winnaar ontvangt een maatpak aangeboden door Shesuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten