maandag 16 januari 2012

Lekker voor beginners en gevorderden

U kookt graag een potje. En liefst een mooi en lekker potje.
Maar kumquat, jabugoham, wagyubeef en wintertruffel hebt u niet direct bij de hand. Voor espuma, vacuümgaren en karamelliseren schrikt u terug. Marbrés, moelleux en quenelles hebt u niet in de vingers.
En daarom vindt u de kooklessen van Xaverius te hoog gegrepen?
Laat u dan verrassen door… Xaverius.
We starten namelijk een aantal kookavonden voor de beginnende, aarzelende amateurkoks. Samen bereidt u een beginnersmenu waar de gevorderde foodies ook nog heel wat kunnen van opsteken.
Voor beginners én gevorderden, hoe kan dat? Daarvoor moet u bij lesgever Jos zijn, want die verstaat de kunst om het over de basiskennis te hebben en tegelijk de meer verfijnde kneepjes en technieken aan te leren. Jos is dan ook leraar aan de Antwerpse Hotelschool Piva.

Datum: maandag 23 januari 2012, aanvang 19h30
Locatie: Xaveriushuis, Begijnhof, Diest
Prijs: 40 euro per les en menu, all-in

U schrijft wel vooraf in: telefoonnummer 013 325 751

Geen opmerkingen:

Een reactie posten