dinsdag 10 januari 2012

Nieuwe uitdaging voor sterrechef

Ami Saisonnier Lars van Galen neemt met Richard van den Hoeven per 1 maart 2012 de exploitatie van Tuindorphotel en Restaurant 't Lansink over. De huidige exploitanten Ton en Christ'l Kouwenberg zullen na 7 jaar als Patron van een welverdiend pensioen gaan genieten. "Tuindorphotel 't Lansink gaat zich op de particuliere en zakelijke markt richten. Bedrijven in Hengelo, Enschede, Borne en de rest van Twente, kunnen hier terecht voor hun zakelijke overnachtingen, lunches, diners en vergaderingen. Particulieren kunnen kennismaken met het monumentale Tuindorp 't Lansink en genieten van al het moois dat engelo als stad en Twente als Landgoed van Nederland te bieden heeft", aldus Richard van den Hoeven.

"Wij zijn verheugd dit monumentale hotel op deze historische locatie een nieuw elan te mogen geven" aldus van Galen en Van den Hoeven.
Het hoel heef op dit moment 14 kamers. In de loop van 2013 ligt het in de bedoeling het hotel uit te breiden me nog eens 11 luxere kamers.

Directeur-eigeaar Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek is zeer verheugd dat twee van "zijn" medewerkers dit mooie monumentale bedrijf me een rijke historie gaan overnemen. "Ik ben er uitermate trots op", aldus Strikker.

1 opmerking:

  1. Bij het blog van een tijdschrift mag de spelling wel een beetje in orde zijn....

    BeantwoordenVerwijderen