donderdag 20 januari 2011

Een bericht van Ganda Ham

In het kader van de sterk onder druk staande prijzen die de Belgische boeren ontvangen voor hun varkens wensen wij volgende toelichting te geven :


Wij maken reeds 50 jaar gedroogde ham. De Ganda ham rijpt en droogt gedurende minsten 10 maanden in ons bedrijf om een lekker eindproduct te bekomen. Wij dienen dus de beste grondstof te kopen die wij bij professionele leveranciers, slachthuizen, betrekken.
Daarom betalen wij bij Ganda Ham reeds vele jaren een substantiële meerprijs volgens het classificatiesysteem van de varkensprijzen. Dit enerzijds om aan ons specifiek lastenboek te voldoen en anderzijds om duurzaam de beste kwaliteit te kunnen garanderen.
Onze toeleveranciers krijgen nu en hebben in het verleden ook altijd een ethisch verantwoorde prijs voor hun varkensvlees gekregen en dat is de manier waarop wij wensen verder te werken.
Het is onze overtuiging dat deze meerprijs ten goede komt aan de producenten van het varkensvlees. Wij bij Ganda Ham geloven en zullen blijven geloven in een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten