donderdag 6 januari 2011

OOSTERSE SFEREN

Restaurant Asian Glories is al jaren binnen en buiten Rotterdam een begrip. Dat de gerechten van een zeer hoge kwaliteit zijn, blijkt ook uit het feit dat het restaurant in 2010 een Bib Gourmands in ontvangst heeft mogen nemen. Van een ‘standaard-chinees’ kunnen we dan ook niet spreken. Wat het restaurant zo uniek maakt ontdekten studenten van horeca-opleidingen bij Zadkine op woensdag 5 januari.
Chef-kok Fan en zijn vrouw Jenny Loh gaven hun geheimen prijs van de succesformule van hun restaurant Asian Glories. Dim Sum, Peking eend en krokant beef, het kwam allemaal voorbij. De koks in opleiding kookten met chef-kok Fan. Gastvrouw Jenny gaf een workshop aan studenten van de opleiding Gastvrouw. Jenny gaf haar filosofie over gastvrijheid, gecombineerd met tafelbereidingen.

‘Na het eerste bezoek aan hun restaurant ben je een vriend. De keuken van chef-kok Fan is zowel traditioneel als innovatief te noemen, waarbij ook gekeken wordt naar producten uit deze regio’, aldus docent Gastronomie Herbert Herruer van Zadkine. ‘Ik ben enorm blij dat wij hen op alle gebied mochten bevragen, daar word je als student alleen maar wijzer van.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten